Com repetir una columna en tots els fulls al imprimir un llibre d’Excel?

Si volem imprimir un full d’Excel ens podem trobar fàcilment que hi hagi més columnes de les que hi caben en una pàgina. En aquest cas pot ser molt útil repetir a cada pàgina la columna o columnes que contenen les dades que identifiquen la resta de valors de les columnes (per exemple el nom i congnoms, el número de referència, etc)

Ho podem fer a través del menú Format de la pàgina que trobarem dintre de la pestanya Disposició de la pàgina. (si cliquem en el quadradet que surt a la part inferior dreta del menú hi accedirem)

Un cop estem dintre del menú Format de la pàgina hem d’anar a la pestanya Full i hi veurem l’opció Repeteix les columnes a l’esquerra. Si cliquem el quadradet de la dreta que té una fletxa cap a munt se’ns obrirà un requadre que diu Format de pàgina- Repeteix les columnes a l’esquerra i apareixerà una fletxeta negra amb la qual haurem de seleccionar la columna o columnes que volem que es repeteixin.

Un cop les haguem seleccionat clicarem el quadradet que surt a la part inferior dreta del requadre Repeteix les files a l’extrem superior

Tornarem al menú Format de la pàgina i només caldrà clicar D’acord, per guardar els canvis.

Exemple

Un cop fet aquest procés passarem, en el cas de la segona pàgina impresa d’aquest llistat, de la imatge esquerra a la dreta

Repetir files en comptes de columnes

Si el que vols es repetir files en comptes de columnes, pots consultar aquest post:

Feu un comentari